Αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ με τραυματίες και προσαγωγές (pics)

Gazzetta team
Αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ με τραυματίες και προσαγωγές (pics)
Αιματηρό επεισόδιο με οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Ένας οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Χθες το απόγευμα τα μέλη του συνδέσμου φίλων Άρη Super 3 Μελισσοχωρίου έκοψαν βασιλόπιτα στα γραφεία τους. Αρκετοί από τους κιτρινόμαυρους οπαδούς, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, παρέμειναν στην κεντρική πλατεία του Μελισσοχωρίου μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, στις 11:30 οι οπαδοί του Άρη αντιλήφθηκαν την κίνηση ολιγάριθμης ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ πλησίον των γραφείων του συνδέσμου. Λίγα αργότερα, αυτόπτες μάρτυρες είδαν περίπου τριάντα κρανοφόρους να κινούνται μαζικά από την πλατεία προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Τουλάχιστον δύο από αυτούς δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν και δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από τους κρανοφόρους. Οι δράστες της επίθεσης προκάλεσαν φθορές και στο όχημα ενός οπαδού του ΠΑΟΚ.

Λίγη ώρα μετά η Αστυνομία δέχτηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, περίπου είκοσι οπαδοί του Άρη βρίσκονταν στον αύλειο χώρο νηπιαγωγείου, στην άκρη του Μελισσοχωρίου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το νηπιαγωγείο και προσήγαγαν τους οπαδούς του Άρη. Οι οπαδοί αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με το επεισόδιο, όμως οδηγήθηκαν για ταυτοποίηση στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου. Μεταξύ των προσαχθέντων υπήρχαν και ανήλικοι.

Αμέσως μετά τις προσαγωγές, κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την Αστυνομία ότι στα σκαλιά του σπιτιού του βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ένας νεαρός με τραύματα στο κεφάλι. Όπως διαπιστώθηκε, ο αιμόφυρτος νεαρός είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα με αμβλύ αντικείμενο στο πίσω μέρος του κρανίου του. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται πως ακριβώς τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.