Ανταλλαγή πυροβολισμών σε καταδίωξη διαρρηκτών στον Πειραιά

Gazzetta team
Ανταλλαγή πυροβολισμών σε καταδίωξη διαρρηκτών στον Πειραιά
Σε εξέλιξη βρίσκεται, περίπου από τις 21:00 το βράδυ, επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμού ενός ασημί οχήματος μάρκας Peugeot, οι επιβαίνοντες στο οποίο άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών.

Πιο αναλυτικά, πλήρωμα του περιπολικού του Α.Τ. Περάματος, μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για διάρρηξη, επιχείρησε να ελέγξει το ύποπτο όχημα. Οι αστυνομικοί ενεπλάκησαν αρχικά σε πεζή καταδίωξη, ενώ ένας από τους δράστες άνοιξε πυρ εναντίον τους προκειμένου να μπουν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να διαφύγουν. Ένας από τους αστυνομικούς ανταπέδωσε τα πυρά.

Ο άλλος αστυνομικός, στην προσπάθεια του να καλυφθεί και να αποφύγει τα πυρά, χτύπησε ελαφρά στην μέση του, όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Σπύρος Λιότσος, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Ο κ. Λιότσος, μιλώντας στο reader.gr δήλωσε: «Αυτό τον κίνδυνο αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αστυνομικοί καθημερινά για την ασφάλεια του πολίτη και της περιουσίας του! Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους στη κοινωνία».

Πηγή: reader.gr