Δολοφονία στον Πειραιά: Τον κατακρεούργησε με δεκάδες μαχαιριές και κρέμασε με μανταλάκια τα ματωμένα του ρούχα για να στεγνώσουν

Gazzetta team
Δολοφονία στον Πειραιά: Τον κατακρεούργησε με δεκάδες μαχαιριές και κρέμασε με μανταλάκια τα ματωμένα του ρούχα για να στεγνώσουν
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά, μετά την αποκάλυψη της ειδεχθούς δολοφονίας ενός 70χρονου άντρα από την 55χρονη σύζυγό του με καταγωγή από την Χιλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα koinoniki.gr, το θύμα εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μέσα σε λίμνη αίματος, έχοντας δεχθεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Μάλιστα, οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο από την 55χρονη δράστρια, η οποία με αυτόν τον τρόπο θεώρησε ότι θα καλύψει τα ίχνη της, καθώς αρχικά υποστήριξε ότι τον βρήκε νεκρό μόλις επέστρεψε σπίτι.

Τα λεγόμενα της γυναίκας αλλά κι η γενικότερη συμπεριφορά της έβαλαν σε υποψίες τους αστυνομικούς, ενώ με έκπληξη διαπίστωσαν ότι τα ματωμένα ρούχα του θύαμτος βρίσκονταν απλωμένα στο μπαλκόνι, ενώ η κατακρεουργημένη σορός του ήταν ημίγυμνη και καλυμμένη με ένα σεντόνι.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα ομολόγησε η ίδια το έγκλημά της, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα πριν λίγο καιρό εμφανίζεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από την αγριότητα των χτυπημάτων, η λαβή του μαχαιριού που χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο ήταν σπασμένη, ενώ το θύμα πιθανώς χτυπήθηκε με βαρύ αντικείμενο και στο κεφάλι, καθώς πλησίον του θύματος βρέθηκε μία σπασμένη γλάστρα.

Πηγή: koinoniki.gr