Στυγερή δολοφονία 79χρονου στον Πειραιά: Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τη σύντροφό του

Gazzetta team
Στυγερή δολοφονία 79χρονου στον Πειραιά: Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τη σύντροφό του
Στη δολοφονία ενός άνδρα 79 ετών κατέληξε ο άγριος καυγάς ενός ζευγαριού, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Σαχτούρη στον Πειραιά.

Καθ’ ομολογίαν δράστης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη σύντροφος του -υπήκοος Χιλής-, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με μαρτυρίες αργά το βράδυ της Τρίτης, με τους γείτονες να καταθέτουν στην Αστυνομία ότι για ώρα άκουγα άγρια καυγά και φωνές από το σπίτι του ζευγαριού.

Το πρωί της Τετάρτης η γυναίκα πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και ανέφερε ότι βρήκε νεκρό τον σύζυγος της, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, αμέσως υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ισχυρισμούς της 55χρονης, την προσήγαγαν, την ανέκρινα, αυτή ομολόγησε και τις πέρασαν χειροπέδες.

Στη σορό του ηλικιωμένου άνδρα βρέθηκαν πάρα πολλές μαχαιριές και χτυπήματα από αντικείμενο, ενώ η γυναίκα -που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- του είχε κλείσει και το στόμα. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Πειραιά.

Πηγή: reader.gr