Υπόθεση Τοπαλούδη: Το τηλεφώνημα του Ροδίτη λίγο μετά το φονικό (pics & vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Το τηλεφώνημα του Ροδίτη λίγο μετά το φονικό (pics & vid)
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δίνει νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Νέα στοιχεία σχετικά με την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν, το βράδυ της Τρίτης, τόσο ο 21χρονος Ροδίτης, όσο και ο 19χρονος Αλβανός, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που κατηγορούνται οτι διέπραξαν, επιχείρησαν να προετοιμάσουν το έδαφος για την κάλυψή τους.

Κάτι που επιβεβαιώνουν τα πρώτα ευρήματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Τι έδειξε τα τηλέφωνα
Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος Ροδίτης λίγες ώρες μετά την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας έστειλε μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο του νησιού.

Δεν μένει όμως σε αυτό, καθώς στις 10:11 το πρωί τον παίρνει τηλέφωνο, προφανώς για να τον ρωτήσει τι πρέπει να κάνει και πως θα πρέπει να κινηθεί από εδώ και πέρα.

Όσον αφορά τον έτερο κατηγορούμενο; Ο 19χρονος Αλβανός καλούσε συνεχώς ένα γνωστό του πρόσωπο, το νούμερο του οποίου αρχίζει από 6942.

Μάλιστα, έχουν καταγραφεί συνομιλίες τους στις 8:12 το πρωί, στις 8:45 ,11:07 και 13:12.


Οι επικοινωνίες των κατηγορουμένων
Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι δυο τους πριν και μετά το έγκλημα δεν είχαν καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Όσες φορές μιλούσαν ήταν μέσω messenger, κάτι βέβαια που είναι σύνηθες για παιδιά τέτοιες ηλικίας στις μέρες.

Μάλιστα, δεν βρέθηκε καμία τηλεφωνική επικοινωνία και με το θύμα, την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
Διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο ψυχίατρος που θα διενεργήσει την εξέταση περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και θα αποφανθεί αν οι δύο κατηγορούμενοι πάσχουν από κάποια ψυχιατρική πάθηση.

Επιπλέον εντέλλεται να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος για να αποφανθεί για τυχόν εξάρτησή τους από διάφορες ουσίες ναρκωτικές ή μη.