Επιμένει ο Μπογδάνος για την ΕΡΤ: Παίρνει πίσω το τανκ και ζητά εκσκαφέα φορτωτή (vid)

Gazzetta team
Επιμένει ο Μπογδάνος για την ΕΡΤ: Παίρνει πίσω το τανκ και ζητά εκσκαφέα φορτωτή (vid)
Για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστήριξε πως η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει και επιχειρώντας να δικαιολογηθεί για το retweet που έκανε στην ανάρτηση με το τανκ, είπε πως «αν μου έγραφε με εκσκαφέα φορτωτή, το υποστηρίζω».

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε στην κοινή γνώμη και τον προβληματισμό στη Νέα Δημοκρατία που αναμένεται να τον απομακρύνει από τα ψηφοδέλτιά της, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχτηκε ότι ήταν λανθασμένη η αντίδρασή του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως το «mea culpa» αφορά τα περί τανκ καθώς ««αν μου έγραφε με εκσκαφέα φορτωτή, το υποστηρίζω 1000%. Η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο».

Ο κ. Μπογδάνος έκανε λόγο για ένα απερίσκεπτο like που έκανε σε μια ανάρτηση: «Το like σου, την υπογραφή σου και κάτι άλλο πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις. Εγώ, στη μέση της νύχτας είδα ένα προφίλ να μου λέει να γκρεμίσουμε την ΕΡΤ και λέω ψήφισε σωστά και το έχουμε» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρουσίασε και το… όραμά του για τα κτήριο της ΕΡΤ: «Θα μπορούσε να γίνει μία φοβερή ακαδημία για τους αριστούχους όλων των σχολείων της Αττικής που κλείνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και να γινόταν ένα φοβερό campus. Δεν έχω κανένα λόγο στο τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχω πληρώσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ, δηλαδή όσο είναι οι συντάξεις και όσο πουλήθηκε η Μακεδονία, για να τρώνε οι 6.000 κηφήνες της ΕΡΤ».

«Αυτό το είπα με λάθος τρόπο», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και διερωτήθηκε «με πήραν ένα τηλέφωνο χθες από την ΕΡΤ;».

Κατά τις πληροφορίες, το tweet περί «τανκ» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, με τη ζυγαριά πλέον να γέρνει έντονα προς το να μην είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Άλλωστε, όλη αυτή η συζήτηση έρχεται σε μια περίοδο που η ΝΔ ήρε το εμπάργκο της προς τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, έστω και με πολλές επιφυλάξεις και πολλούς αστερίσκους, και στελέχη του κόμματος ξεκίνησαν ξανά να εμφανίζονται στα πάνελ και στις εκπομπές της ΕΡΤ. Σημειωτέον, τον κ. Μπογδάνο πήρε και η μπάλα της δυσαρέσκειας που προκάλεσαν οι ανακοινώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για υποψηφίους στην πίτα του, την προηγούμενη Κυριακή, κατά την οποία ο αντιπρόεδρος του κόμματος τον προσφώνησε, ασχέτως αν δεν είπε ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Πηγή: Reader.gr