Υπόθεση Τοπαλούδη: «Ο 21χρονος κυνηγούσε κορίτσια, είχε την πλάτη του καλυμμένη» (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: «Ο 21χρονος κυνηγούσε κορίτσια, είχε την πλάτη του καλυμμένη» (vid)
Μαρτυρία για τον Ροδίτη που εμπλέκεται στον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, αποκαλύπτει το... βεβαρυμένο παρελθόν του.

Κάτι σαν κοινό μυστικό ήταν στην Ρόδο, ο... βίος και η πολιτεία του 21χρονου που εμπλέκεται στον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στην δημοσιότητα μία μαρτυρία ενός φίλου του, η οποία δείχνει οτι ο Ροδίτης λειτουργούσε, έχοντας την σιγουριά πως ότι και αν κάνει θα... καθαρίσουν οι γονείς του.

«Είχε δηλαδή την πλάτη του καλυμμένη»
«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε (κορίτσια). Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη.

Δεδομένου της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Το παρελθόν του
Μάλιστα, ο φίλος του αποκάλυψε και μερικά ακόμα περιστατικά που δείχνουν την βίαιη συμπεριφορά του...

«Κάποια στιγμή τον σταμάτησαν σκέψου για τροχονομικό έλεγχο με την μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι το αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του».

Δεν προκύπτει τρίτο πρόσωπα
Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες είχε δει το φως η πληροφορία οτι στα πράγματα του σπιτιού είχε βρεθεί ορφανό DNA. Γεννητικό υλικό δηλαδή που ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο και όχι σε κάποιον από τους δύο κατηγορούμενους.


Κάτι αυτομάτως δημιούργησε υποψίες οτι το μοιραίο βράδυ μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος στο σπίτι που ξεκίνησε το φονικό. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στο Star κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά.