Υπόθεση Τοπαλούδη: Αυτά είναι τα μηνύματα που έστελνε ο 21χρονος στα θύματά του (pics & vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Αυτά είναι τα μηνύματα που έστελνε ο 21χρονος στα θύματά του (pics & vid)
Η άρση των τηλεφωνικών απορρήτων όσων εμπλέκονται στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έφερε στην επιφάνεια τα μηνύματα που έστελνε ο 21χρονος Ροδίτης στα θύματά του.

Τον τρόπο που προσέγγιζε τα υποψήφια θύματα του, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αποτυπώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα μηνύματα που έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σε αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την άρση των τηλεφωνικό απορρήτων, καταλαβαίνει κανείς το πόσο πιεστικός γινόταν μέχρι να αποσπάσει την θετική απάντηση από τις νεαρές κοπέλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο παρακάτω διάλογος έχει γίνει μία μέρα πριν την μοιραία βραδιά με την 21χρονη φοιτήτρια.

Ευτυχώς όμως, η 24χρονη δεν ενέδωσε στις πιέσεις που δέχθηκε...

«Γιατί να μην σε ξαναπάρω»
24χρονη: Γιατί να έρθω
Ροδίτης: Να με γνωρίσεις. Να σε πάρω άλλη φορά; Με το αγόρι σου είσαι;
24χρονη: Όχι καλύτερα να μη με πάρεις
Ροδίτης: Γιατί να μην σε ξαναπάρω; Να πάμε έτσι, καμιά βόλτα να γνωριστούμε. Δεν θέλεις;
24χρονη: Δεν θέλω
Ροδίτης: Εγώ θέλω όμως

«Έκλεισα το κινητό μου, φοβήθηκα»
Η συγκεκριμένη κοπέλα, λίγο μετά την σύλληψη των κατηγορούμενων, μόλις έγιναν γνωστά τα στοιχεία τους, έγραψε στο Facebook...

«Παιδιά μία εβδομάδα μου έστελνε να έρθουν να με πάρουν με έναν φίλο». Κάποια άλλη κοπέλα της απάντησε «εσένα και τη μισή Ρόδο» με την 24χρονη να απαντά πως «δεν πήγα έκλεισα το κινητό μου. Έχω φοβηθεί λίγο». Ένας άλλος χρήστης της σχολίασε πως «φτηνά τη γλύτωσες. Δώσε τη συνομιλία στην αστυνομία». Η νέα απάντηση της κοπέλας ήταν πως «την έχουν δει».

«Με έψαχνε μετά το έγκλημα»
Μάλιστα, ο 21χρονος συνέχισε να ενοχλεί την κοπέλα παρά τις αρνήσεις της και στις 29/11 την κάλεσε στο τηλέφωνο, με την συνομιλία τους να κρατάει μόλις 9 δευτερόλεπτα, καθώς του το έκλεισε. Μία μέρα μετά την κάλεσε εκ νέου, με την κοπέλα να δηλώνει: «Ήταν εκείνες τις μέρες που δεν είχαν συλληφθεί. Ο Μ... με καλούσε συνεχώς για να βρεθούμε, αλλά εγώ αρνιόμουν. Έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά»