Υπόθεση Τοπαλούδη: «Τους ζητούσα να σταματήσουν και μου έλεγαν 5 λεπτά ακόμα» (pics & vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: «Τους ζητούσα να σταματήσουν και μου έλεγαν 5 λεπτά ακόμα» (pics & vid)
Σοκάρει η περιγραφή της 19χρονης για τον βιασμό της από τον κατηγορούμενο για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη και τον 23χρονο Ρομά.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης στην Ρόδο που συνδέεται με αυτή της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο της ειδήσεων του Star, μίλησε για πρώτη φορά η νεαρή κοπέλα που έπεσε στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και τα όσα εξιστορεί πραγματικά σοκάρουν.

Τους παρακάλαγε να σταματήσουν
Τους έλεγα συνέχεια "σταματήστε, δεν θέλω", αλλά εκείνοι δε σταματούσαν και ο Αλβανός "μου έλεγε πέντε λεπτά ακόμα, πέντε λεπτά ακόμα"», δήλωσε η φοιτήτρια, συμπληρώνοντας πως «Ήμουν τόσο τρομαγμένη που στο τέλος δεν σκεφτόμουν και τόσο καθαρά».

Στην ερώτηση για το τί της είπαν όταν κατάφερε να ξεφύγει απάντησε: «Μου έλεγαν οτι αυτό θα ξαναγίνει», ενώ αναφορικά με το τί της έχει μείνει από αυτή την τραυματική εμπειρία, απάντησε: «Τα χαστούκια που μου έδωσε ο Αλβανός με τον Ρομά. Το ξύλο που έφαγα».


Ξέσπασμα εναντίον των κατηγορουμένων
Μάλιστα, η 19χρονη ξέσπασε για το γεγονός οτι ο ένας τα ρίχνει στον άλλον τόσο για την υπόθεση την δική της, όσο και για αυτή με τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη: «Ντροπή του που δεν παραδέχεται τα λάθη του, ντροπή του γιατί σκότωσε την κοπέλα και ντροπή του επίσης γιατί δεν έχει τα κότσια να παραδεχτεί το λάθος του. Αυτό δεν τον κάνει άντρα αυτό τον κάνει έναν αλήτη», δηλώνει οργισμένη, σχολιάζοντας την απολογία του Αλβανού, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δεν σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη.

Μάλιστα όταν κατάλαβε οτι ένας από τους δύο που την βίασε εμπλέκεται στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τρόμαξε: «Σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα και ότι ήμουνα πάρα πολύ τυχερή που δεν μου έτυχε κάτι αντίστοιχο κάτι παρόμοιο».

Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον
Θυμίζουμε οτι για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης, οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον. Ο 23χρονος Ρομά λέει πως δεν συμμετείχε και ο 19χρονος Αλβανός υποστηρίζει πως απλά πήγε τον φίλο του και την κοπέλα στην παραλία, τους άφησε και γύρισε να τους πάρει μετά από λίγη ώρα.

Ωστόσο από την μαρτυρία της κοπέλας, φαίνεται οτι και οι δύο είχαν συμμετοχή.