Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 23χρονος Ρομά μιλά μέσα από την φυλακή (pics & vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 23χρονος Ρομά μιλά μέσα από την φυλακή (pics & vid)
O 23χρονος Ρομά ρίχνει στον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται και για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, την ευθύνη για τον βιασμό της φοιτήτριας.

Στον 19χρονο Αλβανό που εμπλέκεται και στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ρίχνει όλη την ευθύνη για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας, ο 23χρονος Ρομά.

Ο νεαρός από την Ρόδο, με δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δήλωσε αθώος για τον βιασμό της κοπέλας με το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα.

«Όλα τα έκανε αυτός...»
«Είμαι αθώος, αυτό ήθελα να ακουστεί. Είμαι αθώος. Δεν έχω κάνει κάτι. Άμα έχω κάνει κάτι να το ξέρω. Είμαι αθώος, όλα αυτά τα έκανε ο Α… (ο 19χρονος). Προσπαθεί να μου τα φορτώσει. Προσπαθεί να μου φορτώσει ευθύνες που δεν έχω κάνει καν.

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Εγώ είμαι μέχρι στιγμής αθώος. Και έχω αφήσει τον γιο μου στην ευχή της Παναγίας. Δεν ξέρω πώς είναι ο γιος μου», ανέφερε.

Η αντίθετη κατάθεση του 19χρονου
Από την άλλη όμως, ο συγκατηγορούμενός του έχει παρουσιάσει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα...

«Όταν κατέβηκα στον Ευαγγελισμό είδα τον 23χρονο και τη 19χρονη να φλερτάρουν. Τους είπα ότι θα πάω μια βόλτα μόνος και τότε με ρώτησαν αν μπορούσαν να έρθουν μαζί μου κι εγώ συμφώνησα. Όταν είδα να φλερτάρουν έντονα τους άφησα στην περιοχή Ενυδρείο να συνεχίσουν μόνοι τους. Μετά από 20 λεπτά επέστρεψα και πήρα τον 23χρονο».