Βόλος: Λογιστής πλαστογράφησε το Ε9 ζευγαριού, τους εκδικήθηκε επειδή πήγαν σε άλλον!

Gazzetta team
Βόλος: Λογιστής πλαστογράφησε το Ε9 ζευγαριού, τους εκδικήθηκε επειδή πήγαν σε άλλον!
Ένας λογιστής βρήκε έναν ύπουλο τρόπο για να εκδικηθεί τους πελάτες του για την... προδοσία και τώρα είναι αντιμέτωπος με την τιμωρία του.

Απίστευτο κι όμως Βολιώτικο! Ένα ζευγάρι αποφάσισε ν' αλλάξει λογιστή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε φανταστεί τις επιπτώσεις.

Ο... πρώην ένιωσε προδομένος με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μία απίστευτη κίνηση. Σύμφωνα, με το taxydromos.gr ο πρώην λογιστής πλαστογράφησε την φορολογική τους δήλωση και την άλλαξε με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρώσουν πρόστιμο 12.000 ευρώ.

Το περιστατικό έγινε το 2015 κι ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί να δώσει τους κωδικούς στους πελάτες του. Στη συνέχεια αύξησε τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού τους από 100 σε 300.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε τη μετατροπή της φορολογικής του δήλωσης την επόμενη μέρα που απευθύνθηκε σε άλλον λογιστή για να εκδώσει νέους κωδικούς Taxis.

Τότε απαιτήθηκε να καταβάλει ποσό ύψους 200 ευρώ προκειμένου να τροποποιήσει τη φορολογική του δήλωση και να διορθώσει τα τετραγωνικά μέτρα, ενώ κλήθηκε να πληρώσει και το πρόστιμο.

Επισημαίνεται ότι στο Δικαστήριο ο λογιστής ήταν παρών και αρνήθηκε κάθε κατηγορία. «Είμαι επαγγελματίας στην εργασία μου. Δεν θα έβαζα ποτέ τα χέρια μου για να βγάλω τα μάτια του», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο.

Στον κατηγορούμενο υποβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή τριετίας για πλαστογραφία.

Πληροφορίες: taxydromos.gr