Υπόθεση Τοπαλούδη: Ντοκουμέντο με τους δράστες να μεταφέρουν την άτυχη φοιτήτρια (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ντοκουμέντο με τους δράστες να μεταφέρουν την άτυχη φοιτήτρια (vid)
Ντοκουμέντα από την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Στα video από τις κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις των δύο κατηγορουμένων.

Νέα στοιχεία σχετικά με το τί έγινε το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε αυτό λοιπόν παρουσιάστηκαν videos από κάμερες ασφαλείας στην Ρόδο που καταγράφουν καρέ-καρέ την διαδρομή που έκαναν δράστες και θύμα τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου.

Καρέ-καρέ η διαδρομή
Από κάμερα που είναι δίπλα από το σπίτι της 23χρονης, δείχνει τον 19χρονο Αλβανό να πηγαίνει στο ραντεβού που είχε με την άτυχη φοιτήτρια, περπατώντας άνετος και καπνίζοντας ένα τσιγάρο.

Μία άλλη από ένα βενζινάδικο, δείχνει την στιγμή που το λευκό φορτηγάκι περνάει από εκεί και κατευθύνεται προς την εξοχική κατοικία στους Πευκούς, ενώ το σοκαριστικό είναι το επόμενο.

Κοντά στο σπίτι του 21χρονου Ροδίτη μία κάμερα έχει καταγράψει το φορτηγάκι την ώρα που φεύγει από το σπίτι, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα και στην καρότσα φαίνεται να κάθεται κάποιος, ο οποίος προφανώς είναι ένας από τους δύο δράστες που βρίσκεται εκεί μαζί με την χτυπημένη Ελένη Τοπαλούδη.

Νέα μαρτυρία για το παρελθόν του 19χρονου
Την ίδια ώρα, επαναλαμβάνεται μία πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το βίαιο παρελθόν ενός εκ των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Star, ένας φίλος του 19χρονου Αλβανού κατέθεσε πως είχε μάθει πως στο παρελθόν είχε σκοτώσει ένα μέλος της οικογένειάς του.

«Οσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το προφίλ των δραστών
Συνολικά 7 καθηγητές των δύο κατηγορούμενων κλήθηκαν να σκιαγραφίσουν το προφίλ τους, με έναν καθηγητή που έκανε ιδιαίτερα στον 21χρονο Ροδίτη να αναφέρει...

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε ένα δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά».