Μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών ο Βέλγος «τουρίστας» που δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο

Gazzetta team
Μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών ο Βέλγος «τουρίστας» που δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών οφείλεται η δολοφονία ενός 56χρονου Βέλγου, που είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από πυροβόλο όπλο σε πεζόδρομο στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Το περιστατικό είχε συμβεί το βράδυ της 16ης Ιουνίου 2017, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. να ταυτοποιούν τους δράστες, έπειτα από πολύμηνες έρευνες και συλλογή στοιχείων, προχωρώντας στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού.

Όπως διαπιστώθηκε, δράστες είναι τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ο 56χρονος Βέλγος είχε βρεθεί νεκρός στον πεζόδρομο της οδού Φανοσθένους, με τραύμα από σφαίρα πίσω από το αυτί. Αρχικά υπήρχε η εικόνα ότι επρόκειτο για τουρίστα που απλά διέμενε σε ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ερευνών αποκαλύφθηκε η «σκοτεινή» δράση του.

Πηγή: Reader.gr