Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο πατέρας του Ροδίτη απείλησε καθηγητή (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο πατέρας του Ροδίτη απείλησε καθηγητή (vid)
Καθηγητής του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καταγγέλλει απειλές και προπηλακισμό από τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σε αυτό μιλάει μία φίλης της και αποκαλύπτει πως η 23χρονη συνάντησε έναν από τους κατηγορουμένους που έμελλε να της αφαιρέσουν την ζωή.

Όπως λέει, εκεί που μιλούσαν χτύπησε η πόρτα και η άτυχη φοιτήτρια της έδωσε την εντύπωση πως δεν περίμενε κάποιον, πριν πει πως: «θα είναι αυτός που μου στέλνει μηνύματα και μάλλον θα έχει έρθει να με πάρει για σουβλάκια».

Απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη
Από εκεί και πέρα όμως, προκαλεί μεγάλη εντύπωση η στάση του πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ένας καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχάγγελου κατήγγειλε οτι ο πατέρας του νεαρού από την Ρόδο, τον έβρισε, τον έφτυσε και τον απείλησε επειδή είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους για την συμπεριφορά του γιου του και τον χαρακτήρα του.

Την ίδια ώρα, ο γυμνασιάρχης ουσιαστικά επιβεβαίωνε τον προβληματικό χαρακτήρα του, λέγοντας οτι είχε καλέσει αρκετές φορές τους γονείς του νεαρού, προκειμένου να τους κάνει συστάσεις.

Στο γραφείο έφτανε μόνο ο πατέρας του, ο οποίος έλεγε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον συνετίσει.