Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 19χρονος προσπαθεί να μιλήσει με τα θύματά του μέσα από την φυλακή (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 19χρονος προσπαθεί να μιλήσει με τα θύματά του μέσα από την φυλακή (vid)
Ο Αλβανός κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη επιχειρεί να κρατήσει κλειστό το στόμα των θυμάτων του.

Νέες εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφερε στην δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 στο χθεσινοβραδινό του δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε, ο 19χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές των Γρεβενών, βλέποντας πως σχεδόν σε καθημερινή βάση αποκαλύπτονται μαρτυρίες για την δράση του και τον επιθετικό του χαρακτήρα, προσπαθεί να κρατήσει κλειστό το... στόμα των θυμάτων του.



Μάλιστα μέσα από το ίδρυμα που κρατείται επιχείρησε να επικοινωνήσει με τουλάχιστον μία από τις κοπέλας που είχαν πέσει στα... χέρια του. Πρόκειται για μία κοπέλα, η οποία είχε μιλήσει πριν από καιρό στο ίδιο κανάλι και είχε πει πως είχε φτάσει στο σημείο να κουβαλάει ακόμα και μαχαίρι για να προφυλαχτεί.

Τέτοιος ήταν ο φόβος που της είχε προκαλέσει ο κατηγορούμενος.

Δεν την γλιτώνει ο 23χρονος ρομά
Την ίδια ώρα, η προσπάθεια του συνεργού του στον βιασμό της 19χρονης με ποσοστό αναπηρίας, να υπαχθεί στο νόμο Παρασκευόπουλου και να την γλιτώσει, έπεσε στο κενό.

Η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε για να κριθεί οτι δεν είναι καλά ψυχολογικά, έδειξε οτι ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Κάτι που σημαίνει οτι θα παραμείνει προφυλακισμένος και με τις μαρτυρίες που υπάρχουν δύσκολα θα γλιτώσει την παραμονή του στην φυλακή μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.