Υπόθεση Τοπαλούδη: Μετά την κακοποίηση της κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο 19χρονος έψαχνε νέα θύματα (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Μετά την κακοποίηση της κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο 19χρονος έψαχνε νέα θύματα (vid)
Την ώρα που ο 19χρονος δράστης επέστρεψε στη Ρόδο, νέα στοιχεία για την εγκληματική του δράση έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κάθε μέρα που περνά νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εγκληματική δράση των δραστών που εμπλέκονται στην υπόθεση της άτυχης, Ελένης Τοπαλούδη.

Μετά την μαρτυρία των δύο νεαρών κοριτσιών που κλειδώθηκαν σε τουαλέτα καφετέριας προκειμένου ν' αποφύγουν τον 19χρονο που κατηγορείται και για τον βιασμό μίας 19χρονης με αναπηρία, ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 παραθέτει νέα στοιχεία.

Ο 19χρονος δράστης του φόνου της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκεται στη Ρόδο αναμένεται να απολογηθεί και για την κατηγορία βιασμού της κοπέλας με αναπηρία.

Σύμφωνα, με το δελτίο λίγη ώρα μετά την αποτρόπαια πράξη του, το μοιραίο βράδυ του βιασμού ο 19χρονος, με κυνικό τρόπο έψαχνε το επόμενο θύμα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να πλησιάσει νεαρά κορίτσια που βρισκόντουσαν στην πλατεία Ευαγγελισμού και τους ζήτησε να συνευρεθούν.

Αυτός που τον εμπόδισε ήταν ο 23χρονος συνεργός του, επειδή οι κοπέλες ήταν γνωστές του.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 19χρονος, που αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα (18/1), είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε κορίτσια.