Πώς αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη το «Πρώτο Θέμα» (pic)

Gazzetta team
Πώς αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη το «Πρώτο Θέμα» (pic)
Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και το «Πρώτο Θέμα» είπε το δικό του αντίο: «Με συντριβή σε αποχαιρετούμε».

Ο Θέμος Αναστασιάδης τα τελευταία χρόνια έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, ενώ το τελευταίο διάστημα η υγεία του ήταν τόσο σοβαρή που είχε διακόψει την αρθρογραφία στο Πρώτο Θέμα.

Η ιστοσελίδα protothema.gr ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του και αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο:

«Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της εφημερίδας μας αποχαιρετά τον εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο.

Τον Θέμο μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, συμπαραστάτης σε χαρές και λύπες, στήριγμα στα ξενύχτια και τις αγωνίες μας, ενεργά συμμέτοχο και με αδιάλειπτη ψυχική κατάθεση στο κυνήγι της είδησης και της δημοσιογραφικής αποκάλυψης.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν σε ηλικία 61 ετών.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που με ηρεμία, χιούμορ, διεισδυτικότητα, συντροφικότητα, αλληλεγγύη συνόδεψε τις πιο όμορφες στιγμές που σημάδεψαν καθοριστικά τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.

Στο καλό Θέμο. Με συντριβή σε αποχαιρετούμε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα».