Θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια

Gazzetta team
Θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια
Σοβαρά βαθιά τραύματα προκάλεσε στην προϊσταμένη του αγγειοχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός ασθενής, ο οποίος την αιφνιδίασε και την επιτέθηκε με μαχαίρι.

Όλα εξελίχθηκαν τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε «σιωπητήριο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ασθενής είχε χειρουργηθεί και βρισκόταν στο θάλαμό του. Την Παρασκευή αποφάσισε χωρίς να λάβει εξιτήριο να αποχωρήσει από το νοσοκομείο. Τη Δευτέρα, επέστρεψε στην κλινική και έστησε ενέδρα στο ασανσέρ στην προϊσταμένη νοσηλεύτρια του τμήματος. Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την προϊσταμένη, την έβρισε και της επιτέθηκε με μαχαίρι. Όπως δηλώνει η ίδια, «δεν είχε προηγηθεί τίποτα και το χειρουργείο που υπεβλήθη πήγαινε πολύ καλά». Κατάφερε να τη μαχαιρώσει στον μηρό, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, προκαλώντας βαθιά τραύματα.

Οι νοσηλεύτριες φώναξαν βοήθεια και οι παριστάμενοι και δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν κρατούμενο σε θάλαμο της κλινικής τον αφόπλισαν και κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους αστυνομικούς - φρουρούς συνέλαβαν τον Ασθενή και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή: Reader.gr