Φωτογραφίες με κομμένα κεφάλια δέχτηκαν βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Gazzetta team
Φωτογραφίες με κομμένα κεφάλια δέχτηκαν βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Σοβαρές καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής τους και της σωματικής τους ακεραιότητας έχουν κάνει βουλευτές κατά τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών, μεταξύ των απειλούμενων βουλευτών είναι και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, που έχει δεχτεί φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια. Στους φακέλους αυτούς την προειδοποιούν ότι θα συμβεί το ίδιο και σε εκείνη εάν υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Εξάλλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Ζουράρις αν και έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία, αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση, δέχεται σειρά τηλεφωνημάτων όπου άγνωστοι απειλούν τη ζωή του.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Απειλές κατά του ίδιου αλλά και μελών της οικογένειάς του δέχεται και ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος διεγράφη από το κόμμα και έχει καταστήσει σαφή τη θέση του για υπερψήφιση των «Πρεσπών».

Να σημειώσουμε πως χειροπέδες σε έναν 63χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές, πέρασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Η σύλληψη του έγινε στο Παγκράτι, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Άλλωστε, είχε προηγηθεί άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, μετά από αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσουν την ψήφο τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Η κα. Δημητρίου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.

Πηγή: Reader.gr