Ο Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «κρατικά σκουλήκια» τους αστυνομικούς περικυκλωμένος από χρυσαυγίτες με κράνη και στειλιάρια (vids)

Gazzetta team
Ο Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «κρατικά σκουλήκια» τους αστυνομικούς περικυκλωμένος από χρυσαυγίτες με κράνη και στειλιάρια (vids)
Εκατοντάδες πολίτες του Άργους συμμετείχαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση με αφορμή την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στην πόλη, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να καταφέρεται χυδαία εναντίον των παριστάμενων αστυνομικών.

Περιστοιχισμένος από κρανοφόρους και ροπαλοφόρους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ο υπόδικος γενικός γραμματέας της οργάνωσης επιτέθηκε λεκτικά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Άργους, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της οργάνωσης στην αργολική πόλη.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «κρατικά σκουλήκια που υπηρετούν τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ» τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν μεταξύ των μελών της Χρυσής Αυγής κι εκατοντάδων πολιτών του Άργους που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της παρουσίας των χρυσαυγιτών στην πόλη.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι χρυσαυγίτες έφτασαν στην πόλη με αυτοκίνητα και λεωφορεία, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ λίγη ώρα πριν η κουστωδία Μιχαλολιάκου είχε κάνει στάση και στην πόλη της Κορίνθου.