Ύποπτος κλοπής παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό στο Ίλιον

Gazzetta team
Ύποπτος κλοπής παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό στο Ίλιον
Από καθαρή τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ένας αστυνομικός, όταν ένας ύποπτος στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης τον παρέσυρε με το όχημα του και τον πέταξε στην άσφαλτο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον αστυνομικό να επιλαμβάνεται περιστατικό απόπειρας κλοπής σε περίπτερo, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Ίλιον.

Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό, Αστυνομικού Τμήματος της Δυτικής Αττικής, διαπίστωσε ότι υπήρχε ένας Ρομά ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, μπήκε στο δικό του όχημα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρέσυρε τον αστυνομικό, ο οποίος έχει χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ακολουθήσει κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και ταυτοποιήθηκε το όχημα που οδηγούσε ο δράστης.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των όσων συμβαίνουν όλο και πιο συχνά στη Δυτική Αττική, με τους αστυνομικούς να δίνουν μάχη με το έγκλημα πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Ζεφύρι, με θύμα αστυνομικό που χρειάστηκε να χειρουργηθεί καθώς είχε σπάσει τη γνάθο του.

Πηγή: reader.gr