Ο 52χρονος στην Κέρκυρα σκότωσε την κόρη του λόγω της σχέσης που είχε με αλλοδαπό

Gazzetta team
Ο 52χρονος στην Κέρκυρα σκότωσε την κόρη του λόγω της σχέσης που είχε με αλλοδαπό
Καθώς περνούν οι ώρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 28χρονης στην Κέρκυρα.

Ο 52χρονος πατέρας της, κατά την προανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού, φέρεται να ομολόγησε ότι είχαν συχνά καυγάδες επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση που είχε έναν αλλοδαπό υπήκοο Αφγανιστάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας της έκανε συνέχεια καυγάδες επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα τον επισκέπτονταν όλο και πιο αραιά, καθώς προτιμούσε να περνά τον χρόνο με τον Αφγανό φίλο της. Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους. Το νέο στοιχείο που προέκυψε σήμερα είναι πως το μεταλλικό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε είναι μία σιδερόβεργα, με την οποία ο πατέρας της τη χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια το πολτοποίησε.

Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε λάθη.

Πηγή: Reader.gr