Στα «λευκά» Λάρισα, Τρίκαλα, Κοζάνη (pics & vids)

Gazzetta team
Στα «λευκά» Λάρισα, Τρίκαλα, Κοζάνη (pics & vids)
Χριστουγεννιάτικο είναι το σκηνικό σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Τα χιόνια έχουν σκεπάσει τα πάντα, δημιουργώντας μια παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Δεν λείπουν πάντως και τα προβλήματα, καθώς στα ορεινά της Καρδίτσας χρειάζονται αλυσίδες, ενώ πολλά σχολεία στα Μετέωρα σήμερα Τρίτη έμειναν κλειστά.

Χιόνισε και μέσα στην πόλη της Κοζάνης

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου 2018 στην Κοζάνη, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στο -1°C.

Όπως είχαν προβλέψει τα μετεωρολογικά δελτία καιρού, η χιονόπτωση ξεκίνησε στις 2:00 της Τρίτης στην Κοζάνη.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε με μεγάλη ένταση στην πόλη της Κοζάνης, με αποτέλεσμα να το... στρώσει στο εσωτερικό της πόλης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χιόνισε στα ορεινά της Λάρισας - Χιόνια και στα Τρίκαλα

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας έφερε νέες – μικρής έντασης – χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού της Λάρισας.

Κλειστά σχολεία στα Μετέωρα

Κλειστά έμειναν σήμερα Τρίτη τα δημοτικά σχολεία Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Ασπροκκλησιάς, Παναγίας, Χρυσομηλιάς καθώς και το Γυμνάσιο Αμπελίων.


Πηγή: reader.gr