Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: «Συγγνώμη να ζητήσουν από τα παιδιά τους οι γονείς των δραστών, όχι από εμάς»

Gazzetta team
Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: «Συγγνώμη να ζητήσουν από τα παιδιά τους οι γονείς των δραστών, όχι από εμάς»
Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας συγκινεί ξανά και καλεί τους γονείς των δραστών να ζητήσουν συγγνώμη από τα ίδια τους τα παιδιά.

Η μητέρα του 21χρονου ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα της φοιτήτριας, με τον ίδιο να απαντά παροτρύνοντας την να ζητήσει συγγνώμη από τον γιο της, τόσο την ίδια όσο και τους γονείς του 19χρονου:

«Συγγνώμη να ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά, όχι από εμάς. Το κορίτσι μας δεν γυρίζει πίσω. Τα παιδιά τους πήγαν στη φυλακή και δεν ξέρω πόσα χρόνια θα μείνουν εκεί. Να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά τους γιατί δεν τα έζησαν από κοντά. Δεν τα πήγαν εκεί που έπρεπε στην κατάλληλη ηλικία, αφού έβλεπαν ότι εμφάνιζαν επιθετικές και αποκλίνουσες συμπεριφορές. Αν δεν δεν παρέμβει κανείς όταν πρέπει, τα πράγματα γιγαντώνονται».

Κούγιας για υπόθεση Τοπαλούδη: «Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα»

«Εύχομαι να φανεί η αλήθεια, να βγουν τα στοιχεία όλα και να ησυχάσει και η δική μας ψυχή γιατί όσο να ‘ναι είναι βαρύ το… και ένα παιδί πέθανε άδικα και τους δύο άλλες οικογένειες έχουν καταστραφεί. Δεν είναι καλή η κατάσταση για κανέναν. Γιατί υπάρχουν και άλλα παιδιά, δεν μπορούμε να χωθούμε σε ένα λάκκο όλοι μαζί δεν γίνεται. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια, ξέρουμε κατά βάθος τι είναι το παιδί μας», δήλωσε η μητέρα του 21χρονου στην Real News.

Μητέρα 21χρονου: Παρακολουθεί προγράμματα υποκατάστασης από να ναρκωτικά

Η μητέρα του 21χρονου κατέθεσε στις Αρχές και ανέφερε πως ο γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο νεαρός υπήρξε εξαρτημένος και φέρεται λόγω αυτών των προβλημάτων να μην ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στον χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Υπενθυμίζεται πως βρέθηκαν αποτυπώματα του 19χρονου στη σιδερώστρα που βρισκόταν το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων το ποιος κράτησε το σίδερο, αλλά και με τη λήψη συμπληρωματικών απολογιών.

Πηγή: reader.gr