Αποτυπώματα του 19χρονου εντοπίστηκαν στο σίδερο της δολοφονίας της φοιτήτριας

Gazzetta team
Αποτυπώματα του 19χρονου εντοπίστηκαν στο σίδερο της δολοφονίας της φοιτήτριας
Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου αλβανικής καταγωγής βρέθηκαν στο «φονικό» σίδερο που χρησιμοποιήθηκε για να ακινητοποιήσουν την άτυχη φοιτήτρια στο έγκλημα που σημειώθηκε στη Ρόδο και το οποίο συνεχίζει να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, από την έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο Ρόδου, προκύπτει ότι ο 19χρονος ήταν αυτός που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στην Ελένη Τοπαλούδη, από τα οποία θα είχε πεθάνει εάν δεν είχε προηγηθεί ο πνιγμός.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της άτυχης 21χρονης καθώς οι εγκληματολόγοι της ΕΛΑΣ δεν βρήκαν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που να καταδεικνύουν παρουσία άλλου ούτε στο δωμάτιο όπου βασανίστηκε, ούτε στο φορτηγάκι με το οποίο μεταφέρθηκε το σώμα της.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 19χρονος έχει μεταφερθεί -για λόγους ασφαλείας- στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας στις φυλακές Αυλώνα.

Ο19χρονος Αλβανός φέρεται να έχει αναγνωρίσει 12 άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αλλά δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη.

Πηγή: reader.gr