Κρατούμενος για την επίθεση στον 19χρονο: «Και λίγα πέρασε» (vid)

Gazzetta team
Κρατούμενος για την επίθεση στον 19χρονο: «Και λίγα πέρασε» (vid)
Ένας από τους κρατούμενους στις φυλακές Αυλώνα, μίλησε για τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο.

Στην εκπομπή «Μαζί Σου» του ΣΚΑΙ, βγήκε ένας κρατούμενους στις φυλακές Αυλώνα, ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο.

Μιλώντας για το περιστατικό, είπε: «Ημασταν επτά άτομα, οι τρεις συμμετείχαν. Οι υπόλοιποι απλά ήταν εκεί, άλλος τράβαγε βίντεο, άλλος του έκανε άλλα... Πήρε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει. Εγώ πήρα τα λεφτά από την τράπεζα, δεν έχω σκοτώσει κανέναν εγώ. Θα ξανακλέψω την τράπεζα όταν βγω, αλλά αυτός λίγα πέρασε».

Όσο για το πως έγινε το περιστατικό, είπε: «Ήταν συγκεκριμένη ώρα που μοίραζαν το φαγητό. Του δίνουν και φαΐ κιόλας… Δεν ήταν ανοιχτή καμία πόρτα κελιού. Βρισκόταν σε έναν χώρο, που είναι διαφορετικό παράρτημα της φυλακής. Βρίσκονται ξεχωριστά κάποιοι κρατούμενοι και κάποιοι εργαζόμενοι.

Κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να τον προστατέψει εκείνη την ώρα. Με επτά μαχαίρια δεν μπαίνεις να κινδυνέψεις τη ζωή σου. Κρατούσαμε μαχαίρια. Εγώ είχα μαχαίρι. Αξιζε μαχαιριές.

Επρεπε να κάνει παρέλαση και στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα μ’ αυτό που έχει κάνει. Φέρτε μας και τον Ελληνα εδώ. Για ταπείνωση τον γδύσαμε. Αυτό του αξίζει. Ήρθαν μετά οι σωφρονιστικοί και τον γλίτωσαν. Αυτό που βλέπετε είναι λίγο. Έπρεπε να κάνει παρέλαση στην Συγγρού. Το αξίζει το πειθαρχικό που θα πάρω επειδή του έκανα ό,τι του έκανα».