Ο πατέρας της 21χρονης κάνει έκκληση να σπάσει ο κύκλος της... σιωπής

Gazzetta team
Ο πατέρας της 21χρονης κάνει έκκληση να σπάσει ο κύκλος της... σιωπής
«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες» δηλώνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, επισημαίνοντας την ανάγκη να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στο νησί.

«Πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της φοιτήτριας. «Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε, σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο κ. Τοπαλούδης δήλωσε ακόμα ότι ο δήμαρχος Ρόδου στο στεφάνι για την κηδεία της Ελένης είχε γράψει «συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ένας γονιός».

«Τα παιδάκια μας τα μεγαλώνουμε με αξίες κι αν μπουν στο μάτι τέτοιων αετονύχηδων και μετά ντρέπονται να μιλήσουν. Να μιλήσουν στους γονείς τους» σημείωσε.

«Άρχισαν να τη χτυπάνε με μανία… ο ένας την κρατούσε και άλλος την χτυπούσε. Δεν μπορούσε ένας μόνος του να τα βάλει με την κόρη μου δυο μέτρα» λέει συγκινημένος.

Τέλος, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της κόρης του, ο κ. Τοπαλούδης τόνισε ότι έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη στις τοπικές αρχές τη Ρόδου και δικαιώθηκε. «Κάνουν το καθήκον τους, τούς αξίζουν συγχαρητήρια, τούς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και στη συνέχεια θα κάνουν το καλύτερο».

Πηγή: reader.gr