+slo-gun

Η συνάντηση της φοιτήτριας με τον 19χρονο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας (vid)

Η συνάντηση της φοιτήτριας με τον 19χρονο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας (vid)

Η συνάντηση της φοιτήτριας με τον 19χρονο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας (vid)

Βίντεο από τη συνάντηση της 21χρονης φοιτήτριας και του 19χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για τη δολοφονία της ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο της εφημερίδας Δημοκρατική, διακρίνεται ο 19χρονος να συναντά την φοιτήτρια κοντά στην κατοικία της, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ο νεαρός την περιμένει, η φοιτήτρια βγαίνει από το σπίτι, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και οι δυο τους φεύγουν.

Η βιντεοσκόπηση έχει γίνει από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι της 21χρονης.

Το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη εντοπίστηκε από δύτες, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της φοιτήτριας. Οι δύτες εντόπισαν τα ρούχα της, εκτός του εσωρούχου της.

Την ίδια στιγμή οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Οι ερευνητές, μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο. Επίσης θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της 21χρονης στο Facebook.

 

Η οικογένεια ζητά αναπαράσταση

 

Αναπαράσταση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος «που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει» και κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων καθώς «έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούγιας θα καταθέσει το σχετικό αίτημα σήμερα Πέμπτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας με τον συνάδελφο Δικηγόρο Αθηνών Ευάγγελο Γκιουγκή έχουν αναλάβει το βήμα της πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας Τοπαλούδη, γονέων και συγγενών της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία, ως γνωστόν, έπεσε θύμα ιδιαίτερα προκλητικών για την κοινωνική ειρήνη, τα ήθη και τα έθιμα των πολιτών της χώρας μας εγκλημάτων, τα οποία σύμφωνα με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος τους από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, διέπραξαν ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός.

Κατόπιν εξουσιοδοτήσεως και εντολής των γονέων της θανούσης, οι οποίοι λόγω της ψυχολογικής τους δοκιμασίας, αδυνατούν να μεταβούν στη Ρόδο, ο κ. Κούγιας αύριο θα εμφανιστεί ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου αφενός μεν να καταθέσει τυπική δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής υπέρ των γονέων και συγγενών του αειμνήστου θύματος, αφετέρου δε για να ζητήσει από την κα Τακτική Ανακρίτρια Ρόδου πρώτον να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης των διερευνώμενων πράξεων, ανακριτική πράξη που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει, και δεύτερον κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα απολογηθούν την Παρασκευή και οι οποίοι σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

 

Πηγή: reader.gr

 

Δολοφονία

Best of internet