Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον ένα δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο

Gazzetta team
Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον ένα δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο
Εντείνονται οι έρευνες των αρχών για την ταυτοποίηση των υπόπτων για την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στο «Νησί των Ιπποτών».

Το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές Αρχές της Ρόδου, είναι αυτό που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο στο νησί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ροδιακής», σε ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των Αρχών το βράδυ της Κυριακής, έχει καταγραφεί μέσα σε αυτοκίνητο η άτυχη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Οι ίδιες πληροφορίες της «Ροδιακής», αναφέρουν επίσης, ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα.

Στα χέρια των Αρχών υπάρχει ήδη λίστα με τις κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα.

Μητέρα της 21χρονης: Γκρεμίστηκαν τα πάντα, είμαι πεθαμένη

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. ΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκαναε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», δηλώνει, η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά.... Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές», δηλώνει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας σε ερώτηση για το ποιος μπορεί να είναι ο υπεύθυνος για τη δολοφονία της κόρης της.

Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελένη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:

«Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα - ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα - ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

Πηγή: reader.gr