Γρίφος για την ΕΛ.ΑΣ. οι συνθήκες της απόπειρας βιασμού οδηγού ταξί από επιβάτη

Gazzetta team
Γρίφος για την ΕΛ.ΑΣ. οι συνθήκες της απόπειρας βιασμού οδηγού ταξί από επιβάτη
Το κουβάρι μίας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία 29χρονου άντρα, που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει οδηγό ταξί αφού του χορήγησε το «ναρκωτικό του βιασμού».

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 29χρονου.

Ο 29χρονος ημεδαπός συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου 2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί.

Το χάπι του βιασμού, η στάση στου Γκύζη κι η σύλληψη στο Ιπποκράτειο

Ο 29χρονος είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρωταγωνιστής σε μία απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς κατηγορείται ότι βίασε έναν οδηγό ταξί.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια της κούρσας, η οποία ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας μέσω χρήσης γνωστής εφαρμογής για υπηρεσίες ταξί και κατέληξε αρχικά στην περιοχή του Γκύζη και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο, ο 29χρονος νάρκωσε τον 24χρονο οδηγό του ταξί -ρίχνοντας υπνωτικό στον καφέ του.

Λίγη ώρα αργότερα και οι δύο, άγνωστο το πως, κατέληξαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, καθώς ο επιβάτης βρισκόταν σε ημιαναίσθητη κατάσταση. Εκεί ο οδηγός αισθάνθηκε κι εκείνος με τη σειρά του αδιαθεσία και μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού.

Εν συνεχεία στο σημείο κλήθηκαν άντρες της ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 29χρονο επιβάτη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει σαφείς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περίεργο αυτό περιστατικό.