Βαθιά θλίψη στην Κυπαρισσία για τους τρεις 15χρονους που βρήκαν τραγικό θάνατο (pics & vid)

Gazzetta team
Βαθιά θλίψη στην Κυπαρισσία για τους τρεις 15χρονους που βρήκαν τραγικό θάνατο (pics & vid)
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο βρήκαν το θάνατο τρία δεκαπεντάχρονα παιδιά.

Οι τρεις μαθητές έκαναν «κοπάνα» από το σχολείο, η οποία αποδείχθηκε και η τελευταία της ζωής τους.

Το ένα εκ των των παιδιών πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και κάλεσε τα άλλα δύο, να πάνε για καφέ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανήλικος συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με ένα βαν το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ακαριαία έχασαν τη ζωή τους οι δυο επιβαίνοντες Νίκος Τριαλλώνας και Χρηστος Μερτάι, ενώ ο Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε διακομιστεί με βαριά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Τραυματίας ανασύρθηκε και ο 48χρονος οδηγός του έτερου αυτοκινήτου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Τα τρία αγόρια, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρέα επρόκειτο να βρίσκεται και ένας ακόμη συμμαθητής των τριών αγοριών, που όμως, την τελευταία στιγμή δεν έφυγε μαζί τους από το σχολείο, υπολογίζοντας ότι είχε πολλές απουσίες.

Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία και ήταν αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, που τα αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook γράφοντας:

"Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας.

Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους."


Πηγή: reader.gr