Το 50% των Ελλήνων έχει άλλη συμπεριφορά στο Facebook και άλλη στην ζωή του (pics)

Gazzetta team
Το 50% των Ελλήνων έχει άλλη συμπεριφορά στο Facebook και άλλη στην ζωή του (pics)
Έρευνα απέδειξε πως το Facebook ξυπνάει μία άλλη πτυχή του εαυτού των Ελλήνων που διαθέτουν λογαριασμούς στα social media.

To Facebook αποτελεί μέρος της καθημερινότητες των περισσότερων ανθρώπων στον πλανήτη, είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Η AboutPeople μέσω μία διαδικτυακής έρευνας που πραγματοποίησε για λογαριασμό της Interweave σε 635 χρήστες του στις 4 Νοεμβρίου 2018, επιχείρησε να σκιαγραφίσει το προφίλ του μέσου χρήστη και του πως λειτουργεί σε αυτό, με τα αποτελέσματα να προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων, αναφέρει οτι σχεδόν το 50% των συμπατριωτών μας παρουσιάζουν διαφορετική συμπεριφορά στο Facebook και διαφορετική στην πραγματική τους ζωή. Συγκεκριμένα το 48% απάντησε πως έχει έναν τέτοιο φίλο...

Από εκεί και πέρα, το κινητό αποτελεί το gadget από το οποίο μπαίνουν οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

Συνολικά το 26,4 ποστάρει σχεδόν κάθε μέρα κάτι...

Αναφορικά με το τι κάνουν οι περισσότεροι όταν συνδέονται στο Facebook, το μεγαλύτερο κομμάτι ενημερώνεται για τα νέα της ημέρας, ενώ το μικρότερο κομμάτι παραδέχεται πως φλερτάρει.

Το ανησυχητικό πάντως είναι πως στην ερώτηση για το πως θα ένιωθε κάποιος αν έπρεπε να ζήσει για 3 μήνες στο Facebook, το 10,7% παραδέχθηκε οτι θα του δημιουργούσε πρόβλημα στην καθημερινότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 64% φοβάται για τα προσωπικά του δεδομένα στο Facebook...