Μεγαλείο ψυχής: Η 14χρονη Μαριάννα με κινητικά προβλήματα που τερμάτισε τον Μαραθώνιο (vid)

Gazzetta team
Μεγαλείο ψυχής: Η 14χρονη Μαριάννα με κινητικά προβλήματα που τερμάτισε τον Μαραθώνιο (vid)
Η 14χρονη Μαριάννα Αυγουστάκη συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την προσπάθειά της στον Μαραθώνιο της Κυριακής, ειδικά στα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό.

Για την Μαριάννη Αυγουστάκη, δεν υπάρχουν δεν μπορώ... Το μεγαλείο της ψυχής που διαθέτει είναι ικανό να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, κάτι που απέδειξε την Κυριακή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η 14χρονη, έχει γεννηθεί με κινητικά προβλήματα, όμως αυτά δεν την εμπόδισαν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Έχοντας βοήθεια από τα ξαδέλφια της, τους φίλους της, πρώην και νυν αθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Όμιλου Ρεθύμνης έλαβε μέρος στον ιστορικό αγώνα των 42 χιλιομέτρων, με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Μάλιστα, στα τελευταία μέτρα, έχοντας μπει πια στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η παρέα της την σήκωσε στα χέρια και έφτασε πεζή στον τερματισμό μέσα σε αποθέωση από όσους ήταν μπροστά.

Την Τρίτη το πρωί, η πιτσιρίκα μαζί με τον περήφανο πατέρα της, φιλοξενήθηκαν από τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, δηλώνοντας ξεκάθαρα οτι «αυτό δεν ήταν μπροστά σε αυτά που μπορώ να κάνω».