Στη δημοσιότητα κρίσιμα καρέ από το «καρτέρι θανάτου» στον Γιάννη Μακρή (pics)

Gazzetta team
Στη δημοσιότητα κρίσιμα καρέ από το «καρτέρι θανάτου» στον Γιάννη Μακρή (pics)
Φωτογραφικά καρέ από την στιγμή της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στην Βούλα, έδωσε στη δημοσιότητα την Κυριακή η εφημερίδα «Έθνος».

Στις φωτογραφίες, που αποτελούν τμήμα του οπτικού υλικού που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της κατοικίας του άτυχου επιχειρηματία, εικονίζονται τόσο το θύμα όσο κι ο δράστης της δολοφονίας, που έχει στήσει το καρτέρι του και περιμένει τον 45χρονο να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο μάρκας Smart, που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από την πολυτελή κατοικία.

Στα δύο πρώτα επίμαχα καρέ φαίνεται ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας να κατευθύνεται προς το όχημά του, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται κι ο δράστης, που πυροβολεί τρέχοντας από κοντινή απόσταση.

Video ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή (vid)

Ο επιχειρηματίας, στη συνέχεια, έχοντας δεχθεί τις πρώτες σφαίρες επιχειρεί να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του, όμως ο δράστης επιστρέφει και του δίνει τις χαριστικές βολές από απόσταση αναπνοής, πριν σπεύσει να εξαφανιστεί, μάλλον με τη βοήθεια κάποιου συνεργού του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας σε συνδυασμό με την καταγραφή από τις κάμερες ασφαλείας, το περιστατικό δεν διήρκησε περισσότερο από 5-6 δευτερόλεπτα, ενώ εικάζεται ότι στο όπλο είχε προσαρμοστεί σιγαστήρας για να μην καταλάβει το παραμικρό κανείς από τους γείτονες του επιχειρηματία.