Οι κάμερες «έπιασαν» τον εκτελεστή του 45χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία (vid)

Gazzetta team
Οι κάμερες «έπιασαν» τον εκτελεστή του 45χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία (vid)
Εξονυχιστικά εξετάζουν οι άντρες της αστυνομίας, το οπτικό υλικό από την στιγμή της δολοφονίας του επιχειρηματία στην περιοχή της Βούλας.

Στις κασέτες των καμερών ασφαλείας του σπιτιού του άτυχου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, που δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Βούλας, ψάχνουν τον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας οι άντρες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο απογευματινό του δελτίο ο Alpha, ο δράστης έφτασε πεζός στο σημείο της δολοφονίας, ενώ αποχώρησε δευτερόλεπτα μετά με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της κατοικίας του 45χρονου θύματος, ο δράστης εμφανίζεται στο σημείο χωρίς να έχει απολύτως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ το ύψος του δεν φαίνεται να ξεπερνάει το 1,70.

Η Βικτώρια Καρύδα έμαθε κατά τη διάρκεια επίδειξης πως δολοφονήθηκε ο άντρας της (vid)

Σύμφωνα με όσα έχουν δει -μέχρι στιγμής- το φως της δημοσιότητας, ο δράστης έδρασε μόνος του, πυροβολώντας έξι φορές τον άτυχο επιχειρηματία, με τέσσερις σφαίρες να το τραυματίζουν στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Οι άντρες της αστυνομίας, βέβαια, θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο δράστης δεν έδρασε μόνος του, εικάζοντας ότι κάποιος συνεργός του περίμενε λίγο πιο μακριά.

Από τις ίδιες πηγές, προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά το καθημερινό πρόγραμμα του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, επιλέγοντας να του στήσουν την δολοφονική ενέδρα ακριβώς έξω από το σπίτι του.