Οι συναλλαγές του «Αυστραλού» στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στη Βούλα (pics)

Gazzetta team
Οι συναλλαγές του «Αυστραλού» στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στη Βούλα (pics)
Οι κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται τοποθετημένες στην έπαυλη του 46χρονου επιχειρηματία Γ.Μ., έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής καθώς ενδέχεται να έχουν καταγράψει κάποιες κινήσεις του δράστη ή των δραστών της χθεσινοβραδινής εκτέλεσης.

Εκτός από τους φυσικούς δράστες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν και τον ηθικό αυτουργό -το άτομο δηλαδή που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του «Αυστραλού». Για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει σύνδεση με το «συμβόλαιο θανάτου» που τελικά απέτυχε σε βάρος του 37χρονου Ε.Ζ. το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, με τα οποία ενδέχεται να είχε διαφορές ο 46χρονος, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα και την Αυστραλία.

Όσον αφορά τη σύζυγό του, γνωστό μοντέλο με πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία, έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, η οποία ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική. Η ίδια έμαθε τα δυσάρεστα νέα την ώρα που βρίσκονταν σε πασαρέλα και έφυγε για την κατοικία τους.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια οι κάλυκες

Τέσσερις βολίδες είχαν καρφωθεί στο σώμα του 46χρονου ενώ στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί έξι κάλυκες από πιστόλι των 9mm.

Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εξεταστεί εάν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.

Εντύπωση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι ο «Αυστραλός» είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του -ένα Smart- στο άνοιγμα ενός δρόμου, όπου για να βγει έπρεπε να κάνει ελιγμούς άρα έδωσε χρόνο στον ή στους δολοφόνους του προκειμένου να τον εκτελέσουν.

Πηγή: reader.gr