Mε «Απαράδεκτους» έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο MEGA: Οι τελευταίες στιγμές στον «αέρα» (pics & vid)

Gazzetta team
Mε «Απαράδεκτους» έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο MEGA: Οι τελευταίες στιγμές στον «αέρα» (pics & vid)
Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης έκλεισε τον κύκλο του μετά από 29 χρόνια, με τους θρυλικούς «Απαράδεκτους» να ρίχνουν την αυλαία στην ιστορία του MEGA.

Χωρίς σήμα βρίσκεται από τις δύο και δέκα τα ξημερώματα της Κυριακής το MEGA, καθώς η Digea όπως ήταν αναμενόμενο έριξε το σήμα του πρώτου ιδιωτικού σταθμού της ελληνικής τηλεόρασης.

29 χρόνια μετά την έναρξη του προγράμματος του «Μεγάλου Καναλιού», έπεσαν οι τίτλοι τέλους, με τους εμβληματικούς «Απαράδεκτους» να συντροφεύουν χιλιάδες τηλεθεατές που έμειναν καθηλωμένοι στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τις τελευταίες στιγμές του καναλιού στον τηλεοπτικό αέρα.

Μάντσεστερ Γ. – Εβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είχε προηγηθεί η προβολή ακόμη δύο εκ των πιο επιτυχημένων σειρών του καναλιού, με το «Δις Εξαμαρτείν» και τις «Τρεις Χάριτες» να παίρνουν την δική τους θέση στην τελευταία «παράσταση» πριν το... «μαύρο».

Γιάννης Μπέζος, Σπύρος Παπαδόπουλος, Βλάσης Μπονάτσος, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Ρένια Λουιζίδου ήταν εκείνοι που έριξαν την αυλαία, με χιλιάδες χρήστες των social media να λένε το δικό τους αντίο σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης.