Οδηγός ντεραπαρισμένου ΙΧ έφυγε τρέχοντας από το σημείο του ατυχήματος για να προλάβει την... ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Οδηγός ντεραπαρισμένου ΙΧ έφυγε τρέχοντας από το σημείο του ατυχήματος για να προλάβει την... ΑΕΚ (vid)
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν διασώστες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής καθώς θύμα τροχαίου αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να προλάβει να φτάσει στην Αθήνα για τον ματς ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου.

Φανατικός φίλαθλος της ΑΕΚ αποδείχθηκε ένας οδηγός ΙΧ που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Δασύλλιο της Πάτρας, όταν το αυτοκίνητό του ανετράπη, εγκλωβίζοντάς τον στο εσωτερικό.

Με τη βοήθεια άλλων διερχόμενων οδηγών και περαστικών, ο νεαρός άντρας κατάφερε να βρει τρόπο για να βγει από το εσωτερικό του οχήματος, όμως αντί να καλέσει την οδική βοήθεια και την Τροχαία, άρχισε επίμονα να τηλεφωνεί σε γνωστούς και φίλους, ώστε να βρει άλλο αυτοκίνητο για να μεταβεί στον προορισμό του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα μάλιστα με το patrastimes.gr, o νεαρός οδηγός δεν φάνηκε τραυματισμένος αλλά μόνο θυμωμένος, καθώς υπήρχε ορατός ο κίνδυνος να μην βρει όχημα για να έρθει στην Αθήνα, ενώ στο σημείο λίγη ώρα αργότερα έφτασε κι ασθενοφόρο, που όμως αποχώρησε καθώς ο οδηγός είχε γίνει άφαντος...