Ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος σε διαμέρισμα φέρεται πως είναι μέλος σπείρας κακοποιών

Gazzetta team
Ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος σε διαμέρισμα φέρεται πως είναι μέλος σπείρας κακοποιών
Οσμή... διαφθοράς αποπνέει η υπόθεση με τον αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος με και άγρια ξυλοκοπημένος σε διαμέρισμα που διαμένουν Πακιστανοί στη Νίκαια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα ο αστυνομικός -μαζί με άλλους συναδέλφους του- φέρονται να ανήκουν σε σπείρα κακοποιών που την τελευταία διετία είχε διαπράξει τουλάχιστον 8 ληστείες σε βάρος αλλοδαπών που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα. Ο 34χρονος αστυνομικός υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κατά πληροφορίες είναι και χρόνια πυγμάχος.

Τόσο από τις καταθέσεις των Πακιστανών και περιοίκων, αλλά και από στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, ο αστυνομικός μαζί με τρία ακόμη άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες) εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών στη Νίκαια κι αφού τους έδεσαν με tie wrap, τους φίμωσαν, τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων και χρήματα. Όσον αφορά τον 34χρονο, φαίνεται λίγη ώρα μετά τη ληστεία να επέστρεψε στο σπίτι των Πακιστανών. Αυτοί εκτιμάται πως είχαν λυθεί και μαζί με ομοεθνείς τους, τον ακινητοποίησαν και του... ανταπέδωσαν με τον ίδιο τρόπο.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ομηρίας και βασανισμού από τους Πακιστανούς ενοίκους σε μία προσπάθεια ελέγχου της δραστηριότητάς τους.

Πηγή: reader.gr