Το ισχυρό άλλοθι του γιατρού για τη δολοφονία Λαγούδη

Gazzetta team
Το ισχυρό άλλοθι του γιατρού για τη δολοφονία Λαγούδη
Οι δικηγόροι της οικογένειας Λαγούδη υπέδειξαν τον γιατρό σαν ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, όμως ο ίδιος προβάλλει ισχυρό άλλοθι.

Ο συγκεκριμένος γιατρός έχει καταθέσει στην αστυνομία, αλλά δεν έχει συλληφθεί. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κάλεσαν εξ αρχής το γιατρό να καταθέσει και ισχυρίστηκε ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν, άρα δεν ήταν εκεί και στο Νομό γενικά την στιγμή της δολοφονίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις κάμερες των διοδίων Ρίου-Αντιρρίου.

Οι δικαστικές αρχές που μελετούν την υπόθεση μετά την απόδειξη του άλλοθι, ερευνούν τον περιβάλλον του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού, πιστεύοντας ότι άλλος σχεδίασε το έγκλημα της και άλλοι το εκτέλεσαν. Ο κατηγορούμενος δεν θεωρείται ύποπτος φυγής γι’ αυτό και δεν επισπεύδονται οι διαδικασίες της απολογίας του.

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας ωστόσο, από τη δική του πλευρά επισήμανε: «Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν τη δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες και όταν βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες».