H γυναίκα του πυροσβέστη που «χάθηκε» στο Μάτι, υπαγόρευσε σημείωμα μέσα στο ασθενοφόρο (vid)

Gazzetta team
H γυναίκα του πυροσβέστη που «χάθηκε» στο Μάτι, υπαγόρευσε σημείωμα μέσα στο ασθενοφόρο (vid)
Συγκλόνισε ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι, μιλώντας για το σημείωμα που υπαγόρευσε η γυναίκα του μέσα από το ασθενοφόρο.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην πρεμιέρα της τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις έξι μηνών βρέφος του.

Σε ένα φορτισμένο κλίμα, ο πυροσβέστης με ολύμπια ηρεμία περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το σημείωμα που υπαγόρευσε η σύζυγός του μέσα από το ασθενοφόρο.

«Μέρες μετά όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού είχε “φύγει” η Μαργαρίτα, μαζί με τα άλλα τα χαρτιά που μου έδωσαν που ήταν απαραίτητα για να γίνει η ταφή της, μου έδωσαν κι ένα γράμμα που είχε αφήσει χωρίς να το ξέρω. Μου έδωσαν ένα γράμμα, το οποίο το είχε υπαγορεύσει στον διασώστη. Και το οποίο ήταν ένα γράμμα αποχαιρετισμού με κάποιο τρόπο. Μέσα αναφέρει εμένα και τους γονείς της, δεν αναφέρει πουθενά τον μπέμπη. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, δεν ξέρω αν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως αυτό. Το υπαγόρευσε όσο ήταν στο ασθενοφόρο γιατί μετά την διασωληνώσανε και την βάλανε σε καταστολή. Το γράμμα ήταν τα τελευταία της λόγια προς εμένα», είπε μεταξύ άλλων.