Τρεις συλλήψεις για το θάνατο του Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τρεις συλλήψεις για το θάνατο του Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν την Τρίτη (9/10) σε τρεις συλλήψεις ατόμων, που συνδέονται με το θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Στη σύλληψη τριών ατόμων που κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση του Νάσου Κωνσταντίνου προχώρησε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το metrosport.gr, η Αστυνομία, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή.

Οι αρχές και η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέληξαν σε τέσσερα πρόσωπα που συνδέονται με την επίθεση στο Νάσο Κωνσταντίνου, ο οποίος στις 27 Απριλίου, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας, κυνηγήθηκε από αγνώστους στην περιοχή των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Επτά μέρες αργότερα «έφυγε» από τη ζωή.

Το πρωί της Τρίτης (9/10) εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή και η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ ακόμη ένα άτομο αναζητείται.

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κ.α.

Οι τρεις συλληφθέντες πήραν προθεσμία ως την Παρασκευή (12/10) προκειμένου να απολογηθούν.