Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία: Πάνω από 110 κλήσεις στην πυροσβεστική στην Αττική

Gazzetta team
Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία: Πάνω από 110 κλήσεις στην πυροσβεστική στην Αττική
Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου και της λεωφόρου Ποσειδώνος. Περισσότερες από 110 κλήσεις έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική στην Αττική.

Διακόπηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια της Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, διακόπηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς

Διακόπηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.

Πάνω από 110 κλήσεις η πυροσβεστική στην Αττική

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα περισσότερες από 110 κλήσεις, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, στην περιοχή της Αττικής, για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.