Αγωγή κατά του Δημοσίου από τη 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Αγωγή κατά του Δημοσίου από τη 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο Αγρίνιο
Αγωγή κατά του Δημοσίου προτίθεται να καταθέσει η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο πρόσωπο κατά της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η 19χρονη θα στραφεί κατά του Δημοσίου και των Αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών, με αγωγή που θα καταθέσει την Τετάρτη.

Αυτό, γιατί δεκάδες άνθρωποι τέθηκαν σε κίνδυνο από την εγκληματική δράση κάποιων εκ των κουκουλοφόρων, που χρησιμοποίησαν, όπως προκύπτει, φονικά μέσα στις συγκρούσεις τους με την Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το agriniopress, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν όλο εκείνο το υλικό που αποδεικνύει την ρίψη του αντικειμένου (φωτοβολίδας) από άγνωστο προς το παρόν άτομο, από κάποιου είδους μηχανισμό εκτόξευσης του κρατούσε.

Θεωρούν δεδομένο επίσης πως το αντικείμενο αυτό, τραυμάτισε την νεαρή. Υπάρχει και σχετική μαρτυρία προσώπου που βρίσκονταν δίπλα της. Η ίδια δεν θυμάται τίποτε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό-ταυτοποίηση του συνεχίζονται, ενώ και το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ, μιας και όπως προκύπτει, κάποιος-κάποιοι από τους αγνώστους, ήθελαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς ανάμεσα στους αστυνομικούς, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος σε αθώα θύματα.

Μετά από δυο χειρουργεία, εκ των οποίων το ένα επίπονο και διάρκειας επτά ωρών, η 19χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.