Έχει βρεθεί μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο, ψάχνουν και δεύτερο δράστη

Gazzetta team
Έχει βρεθεί μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο, ψάχνουν και δεύτερο δράστη
Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο που χτυπήθηκε θανάσιμα ο Ζακ Κωστόπουλος, ενώ τη Δευτέρα (24/9) αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για τον 33χρονο.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κοσμηματοπωλείο εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί για διαπιστωθεί αν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος άνδρας εκτός από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Στα σοκαριστικά βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν φαίνεται και δεύτερο άτομο να χτυπά τον άτυχο 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο.

Τη Δευτέρα (24/9), αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, που θα ριξει φως στις συνθήκες θανάτου του γνωστού ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του κοσμηματοπώλη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η δικογραφία για τον καταστηματάρχη ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο ήδη ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Σε καταγγελία για το θάνατό του Ζακ Κωστόπουλου, προχώρησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος κάνει λόγο για πλήρη ανατροπή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο facebook, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν επιχείρησε να κάνει ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από μάρτυρες, αστυνομικές πηγές, αλλά και όσα είπε ο ιδιοκτήτης ο οποίος έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου.

Σκοπός του νεαρού άντρα ήταν για να προστατευθεί από καβγά.

Πηγή: reader.gr