Ακτιβιστής της ομοφυλοφιλικής κοινότητας το θύμα του περιστατικού στην Κάνιγγος

Gazzetta team
Ακτιβιστής της ομοφυλοφιλικής κοινότητας το θύμα του περιστατικού στην Κάνιγγος
Ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ήταν ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Το θύμα ήταν ο Ζακ Κωστόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε μιλήσει σε συνεντεύξεις του τόσο για εξάρτησή του από τα ναρκωτικά αλλά και για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Προς το παρόν δεν έχουν διασαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου του, ενώ η δημοσιοποίηση βίντεο από τον ξυλοδαρμό του από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου κι ακόμη έναν άντρα, οδήγησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη της επιχείρισης.

Βαριές κατηγορίες για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης, το κατάστημα του οποίου επιχείρησε να ληστέψει την Παρασκευή ένας άνδρας, ο οποίος διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για βαριές σωματικές βλάβες και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας αναμένεται να του απαγγείλει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που είναι σε βαθμό κακουργήματος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μετά την έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θάνατου του επίδοξου ληστή να αλλάξει το κατηγορητήριο.

Αναζητείται τέλος και δεύτερο άτομο για το ξυλοδαρμό του επίδοξου ληστή, το οποίο έχει ταυτοποιηθεί.