Έγκλημα στην Κηφισιά: Η 33χρονη είχε βαρύ βιογραφικό στη «νύχτα»

Gazzetta team
Έγκλημα στην Κηφισιά: Η 33χρονη είχε βαρύ βιογραφικό στη «νύχτα»
Oι δράστες εκτέλεσαν την 33χρονη με δύο όπλα, ενώ το θύμα είχε βαρύ βιογραφικό στη «νύχτα».

Ήταν τον Οκτώβριο του 2011 όταν η Κ.Α., που στις 15:40 το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε νεκρή εντός Ι.Χ. αυτοκινήτου σε υπόγειο πάρκινγκ επί της οδού Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά, είχε δεχθεί τα πυρά δύο αγνώστων που επιχείρησαν να την σκοτώσουν.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, που ήταν τότε 26 ετών και έγκυος στον 7ο μήνα, έβγαινε από το κατάστημα της μητέρας της επί της λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι. Οι δύο επίδοξοι δολοφόνοι την προσεγγίζουν την ώρα μπαίνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Smart, που είχε και πυροβολούν εναντίον της τρεις φορές με πιστόλι των 9mm. Οι δράστες εξαφανίζονται νομίζοντας ότι έχουν τελειώσει μαζί της, ωστόσο, από τύχη κανένα ζωτικό όργανο της Κ.Α. δεν έχει πληγεί, ενώ γλυτώνει και το έμβρυο. Η γυναίκα μεταφέρεται στο ΚΑΤ, όπου μετά από εβδομάδες νοσηλείας αναρρώνει και βγαίνει εκτός νοσοκομείο.

Το όνομα της έχει εμπλακεί σε αρκετές υποθέσεις ανθρώπων της νύχτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέση με ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα του Πειραιά.

Αυτή τη φορά οι πληρωμένοι εκτελεστές πέτυχαν το σκοπό τους και έκοψαν το νήμα της ζωής της, ρίχνοντας τουλάχιστον 10 σφαίρες από πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, ενώ στο σημείο έχουν βρεθεί και κάλυκες από πιστόλι των 9mm. Η σορός της βρέθηκε στη θέση του οδηγού, στο πολυτελές όχημα με το οποίο κυκλοφορούσε, ενώ φέρονταν να δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά σε εταιρεία οπτικών με έδρα την Κύπρο.

Οι αστυνομικού του ΥΔΕΖΙ που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν αποκλείουν η εκτέλεση της 33χρονης να είναι αντίποινα για προηγούμενη δολοφονία που σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας.

Να σημειώσουμε ότι κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες, ενώ το όνομα της είχε εμπλακεί και στη δολοφονία της συζύγου παλιού αρχινονού του Πειραιά, το 2009.

Τέλος, το θύμα, είχε κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για ληστείες, κλοπές, υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πηγή: reader.gr