Ινδικά καλλιστεία διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Gazzetta team
Ινδικά καλλιστεία διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Την τιμητική της θα έχει η Ινδική ομορφιά στις 16 Σεπτεμβρίου στο Rodos Palace αφού θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους τα Ινδικά καλλιστεία ομορφιάς Haut Monde Mrs. India Worldwide 2018» με χορηγό την Mideast.

Πρόκειται για μία αποστολή 120 ατόμων με διοργανώτρια εταιρία την Ινδική Shri Sai Entertainments η οποία επέλεξε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το όμορφο νησί της Ρόδου μεταξύ δεκάδων προορισμών στον κόσμο. Η Mideast έχει αναλάβει να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες εκδηλώσεων χορηγικά στηρίζοντας την αποστολή κατά τη διάρκεια του συνόλου της επίσκεψής τους στη Ρόδο κατά το διάστημα 12 – 18 Σεπτεμβρίου.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός με στόχο να αναγνωρίσει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας.

Μάλιστα από το 2008 κι έπειτα, η Mrs. India Worldwide, με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη μεγαλύτερη και κυριότερη διοργάνωση ομορφιάς στην Ινδία.

«Η Ινδία είναι ένας λαός για τον οποίο τρέφουμε απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση, επομένως η τιμή που νιώθουμε με το να αποτελούμε τον Επίσημο Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό Συνεργάτη της Shri Sai Entertainments είναι μεγάλη. Μα νιώθουμε ακόμα πιο περήφανοι επειδή στηρίζουμε έναν τόσο σημαντικό θεσμό της Ινδίας που στόχο έχει την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου στη χώρα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις γυναίκες», δήλωσε η Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Mideast.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο όμιλος Mideast δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική τουριστική αγορά από το 1983 και φέτος γιορτάζει τα 35 χρόνια λειτουργίας του. Ξεκινώντας από ένα γραφείο με εξειδίκευση σε ταξίδια από και προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής, η εταιρία έχει έκτοτε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς, με πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς και ένα ισχυρό πελατολόγιο που αποτελείται από εταιρικούς και μεμονωμένους πελάτες. Το 2016 η Mideast ορίστηκε επίσημος αντιπρόσωπος της BCD Meetings & Events για την Ελλάδα κατακτώντας το 2018 σχετικό βραβείο στην κατηγορία του Ελληνικού Συνεδριακού Τουρισμού. Η Mideast προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της προς ολόκληρο τον κόσμο από τα κεντρικά της Γραφεία στην Αθήνα και από τα υποκαταστήματά της στη Μύκονο και την Κωνσταντινούπολη.


Πηγή: insider.gr