Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε την γνωμάτευση του Φλώρου

Gazzetta team
Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε την γνωμάτευση του Φλώρου
Ο γιατρός του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ο οποίος φέρεται να πλαστογράφησε το πιστοποιητικό υπνικής άπνοιας του Αριστείδη Φλώρου της Energa καταθέτει στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς για να καταθέσει για την υπόθεση.

Ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας - Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και διευθυντής στην Α Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, Σπύρος Ζακυνθινός, έχει δηλώσει για την πλαστογραφία του πιστοποιητικού αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου: «Γνωρίζουμε όλοι ποιος το έκανε. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ' ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης της κλινικής μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό».

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο της Energa Αριστείδης Φλώρος, εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας και παρέμεινε για 1,5 ώρα. Στη συνέχεια παρέλαβε το φυλακιστήριο του που εκδόθηκε μετά βουλεύματος με το οποίο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο διέταξε την φυλάκιση του.

Πηγή: reader.gr