Τουρίστρια κατέβηκε στο λιμάνι της Σαντορίνης και ξέχασε στο πλοίο το παιδί της

Gazzetta team
Τουρίστρια κατέβηκε στο λιμάνι της Σαντορίνης και ξέχασε στο πλοίο το παιδί της
Περιπέτεια με αίσιο τέλος για έναν ανήλικο, όταν η μητέρα του αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Σαντορίνης, ξεχνώντας τον γιο της στο εσωτερικό του πλοίο, το οποίο συνέχισε το ταξίδι του.

Σε μία γκάφα ολκής υπέπεσε μία τουρίστρια που ταξίδευε ακτοπλοϊκώς από την Κρήτη με προορισμό την Σαντορίνη, όταν αποβιβάστηκε στο λιμάνι του κυκλαδίτικου νησιού, ξεχνώντας μέσα στο πλοίο το 12χρονο γιο της.

Μάλιστα, τα πράγματα παραλίγο να πάρουν δραματική τροπή, καθώς η Σαντορίνη δεν αποτελούσε τελικό προορισμό του σκάφους, το οποίο λίγα λεπτά αργότερα απέπλευσε για τους υπόλοιπους σταθμούς του δρομολογίου του, ενώ η ξεχασιάρα μητέρα, μόλις αντιλήφθηκε ότι το πλοίο είχε αναχωρήσει με το παιδί της, επικοινώνησε άμεσα με τις λιμενικές αρχές του νησιού.

Αμέσως, οι άντρες του λιμενικού ειδοποίησαν τον καπετάνιο του σκάφους για την ύπαρξη ασυνόδευτου ανήλικου στο σκάφος, ενώ η περιπέτεια της οικογένειας έλαβε τέλος λίγες ώρες αργότερα, όταν ο 12χρονος αποβιβάστηκε τελικά στην Σαντορίνη, με άλλο δρομολόγιο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, κατά τη διάρκεια του κατάπλου στην Σαντορίνη, ο ανήλικος κοιμόταν έχοντας φορεμένα τα ακουστικά του για να ακούει μουσική, ενώ «θολές» παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα του αποβιβάστηκε χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της απουσίαζε.